Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: mAvik don't work with Form2Content

mAvik don't work with Form2Content 2 years 6 months ago #745

  • artweb
  • artweb's Avatar
  • Offline
  • Новый участник
  • Posts: 2
I bought mavik pro plugin, but modal (zoom) popup effect don't work on the pages created trough Form2Content component, on the pages created trough the default Joomla content component works very good. Please help me to resolve this problem.


Thank you in advance.

Best regards,
Last Edit: 2 years 6 months ago by artweb.
The administrator has disabled public write access.

mAvik don't work with Form2Content 2 years 6 months ago #746

  • mavik
  • mavik's Avatar
  • Offline
  • Администратор
  • Posts: 128
  • Thank you received: 22
I've tested plugin with Form2Content and it works correct.

On your page www.cruiseindustrynews.com/newsite/cruis...df-charity-gala.html I see:
<a class="modal" href="http://www.cruiseindustrynews.com/images/stories/com_form2content/p3/f1130/26.jpg"><img src="/newsite/images/thumbnails/images/stories/com_form2content/p3/f1130/26-fill-150x149.jpg" style="padding-right:10px;" alt="Phoenix Reisen is Major Contributor to German ZDF Charity Gala" class=" thumbnail" align="left" height="149" width="150"></a>

But normal link must have rel="lightbox-..."
Plugin doesn't create links without it.

Maybe you added this link manual?
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: artweb

mAvik don't work with Form2Content 2 years 6 months ago #747

  • artweb
  • artweb's Avatar
  • Offline
  • Новый участник
  • Posts: 2
This link is not added manually, it is generated by the Form2Content component because there is F2C article template and in this template the image urls are defined as class="modal".
Now I have changed class="modal" to rel="lightbox" and thumbnails zoom effect works only for the new created article, on the old created articles the problem still remain because the article images are with class="modal".
This website is migrated from J1.5 to J.3.+ , On the old J.15 mavik plugin wuth Form2component work correctly and there are images urls begins class="modal", not as rel="lightbox".

Any suggestion please?
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.219 seconds
Powered by Kunena Forum